Sport

Roland Garros

Konjuh: Ozljeda trbušnog zida je prošlost, veselim se nastavku turnira

Konjuh: Ozljeda trbušnog zida je prošlost, veselim se nastavku turnira
Igor Kralj/PIXSELL

Ana Konjuh uspješno je odradila posao u 1. kolu ovogodišnjeg Roland Garrosa, Dubrovkinja je protiv Crnogorke Danke Kovinić (108. na WTA listi) slavila u dva teška seta sa 7-5, 7-6 (4) i tako poravnala međusobni skor na 2-2

Konjuh je nakon meča bila prilično zadovoljna.

"Uvjeti na terenu bili su jako teški, velika vrućina, jako mi je drago što sam uspjela dobiti meč u dva seta. Da smo otišle u treći, moglo je biti svašta. Danka i ja dobro se poznamo, prijateljice smo, i protiv nje uvijek mi je teško. Inače, zdravlje je u redu, ozljeda trbušnog zida koja me je mučila u zadnje vrijeme je prošlost i potpuno spremna dočekujem nastavak turnira", izjavila je Konjuh kojoj će sljedeća suparnica biti pobjednica dvoboja između Poljakinje Magde Linette i Francuskinje Alize Lim. 

S igrom kakvu prikazuje, Konjuh bi ove godine mogla ostvariti svoj najbolji nastup na pariškoj crvenoj zemlji, ovo joj je treća godina zaredom kako je izborila 2. kolo. Ako dobije i sljedeći meč jako će teško zaigrati sljedećeg tjedna na WTA turniru u Bolu gdje je lani igrala u polufinalu.

"Vidjet ćemo, naravno da je dobar rezultat u Parizu prioritet i daj Bože da budem što dulje na turniru. A ako se dogodi da ispadnem ranije, moj tim i ja odlučit ćemo gdje ćemo igrati sljedećeg tjedna", zagonetno će naša igračica.


Reci što misliš!