Sport

Panika u Barceloni

Iniesta odugovlači s produženjem ugovora

Iniesta odugovlači s produženjem ugovora
Twitter / @FCBarcelona

Budućnost Andresa Inieste u Barceloni poprilično je nesigurna pošto španjolski veteran i dalje procjenjuje svoj nastavak karijeru na Camp Nou

Svoje dvojbe obznanio je u subotu prije finala Kupa kralja kojeg je Barca osvojila pobjedom od 3:1 nad Alavesom izjavivši kako nije siguran da će ostati do kraja ugovora u klubu, a koji ističe 2018. godine.

Ovaj 33-godišnjak započeo je svega 13 utakmica ove sezone u kojoj je Barcelona prepustila krunu Realu, a evo što je osvajač 29 trofeja s Barcelonom rekao za Onda Cero:

"Nikada nisam rekao da neću obnoviti ugovor, samo da moram procijeniti mnogo stvari i ne radi se o novcu. Nekoliko faktora se spojilo, privatni i kraj sezone, i nije bilo lako. Moram donijeti poštenu odluku i onu koja je najbolja za sve", kaže Iniesta, a prenosi Goal.

Ernesto Valverde naslijedit će Enriquea na klupi Barcelone, a Iniesta smatra kako bivši trener Athletic Bilbaa ima kvalitete za Barcu:

"Nisam znao za njega dok nije bilo službeno objavljeno. Razgovarao sam s njim nekoliko puta, ali ne mnogo. Vjerujem da podupire timski rad i nadam se da ima mnogo sreće i da ćemo zajedno ostvariti velike stvari. Zna mnogo o klubovima u kojima je dosad bio i ovo je za njega novi korak", kaže Iniesta.


Reci što misliš!