Sport

sućut obitelji i prijateljima

Iznenada preminuo Antonio Jurjević

Iznenada preminuo Antonio Jurjević

Vijest o iznenadnoj smrti 27-godišnjeg zadarskog nogometaša Antonia Jurjevića odjeknula je Zadrom u subotu ujutro. Među prvima tužnu je vijest s javnosti podijelila 3. HNL Jug objavom na svojoj službenoj Facebook stranici.

"Tužna i šokantna vijest dolazi iz Zadra, bivši golman niza klubova u Drugoj i Trećoj HNL te Zadarskoj ŽNL, Antonio Jurjević iznenada je sinoć preminuo nakon utakmice malog nogometa. Dva njegova brata, Karlo i Josip igrači su Zadra te njima i obitelji ovim putem izražavamo sućut."

Antonio Jurjević je nogometnu karijeru započeo kao golman u mlađoj generaciji Nogometnog kluba Zadar. Branio je Jurjević za niz klubova u drugoj i trećoj HNL te u Zadarskoj Županijskoj nogometnoj ligi. Još je branio za Raštane, Primorac, Zelinu...

- U šoku sam. Antonio je u petak branio na malonogometnom turniru Sv. Ante u OŠ Smiljevac, a kada je navečer stigao kući, požalio se da mu je loše, te je otišao spavati. Nažalost, otac ga je ujutro pronašao mrtvog. Vjerojatno ga je izdalo srce, ispričao je za Večernji šokirani predsjednik NK Zadra Svetko Ćustić, kluba u kojem igraju dva Antoniova brata, Karlo i Josip.

Karlo je također vratar, i branio je posljednjih desetakak utakmica za Zadar ove sezone u 3. ligi, dok je drugi brat Josip standardni bek.

- Jurjevići su tako dobra obitelj, predivni su to momci. Ne mogu vjerovati da Antonija više nema. To je život, tako valjda mora biti, kaže Ćustić, koji je nažalost također svog sina Hrvoja izgubio zbog nogometa, prenosi Večernji list.


Reci što misliš!