Sport

Društvo prijatelja Hajduka

Izborna skupština DPH Zadar održava se u petak

Izborna skupština DPH Zadar održava se u petak
Bojan Bogdanić

U petak, 23.06. u velikoj dvorani Impact centra s početkom u 19 sati, u organizaciji DPH Zadra, održat će se izborna skupština Društva, a prije nje, u suradnji s ljudima iz udruge „Naš Hajduk“ i info tribina o novom projektu udruge „Za sva vrimena“

Prošli tjedan je udruga „Naš Hajduk“ svečanim predstavljanjima na splitskom FESB-u te na splitskoj rivi obznanila svojim članovima, ali i javnosti koji su daljnji koraci u otkupu dioničkog paketa od 24,53% kojeg je postala vlasnik u listopadu prošle godine.

Predstavljen je projekt nazvan „Za sva vrimena“ kojim se svaki član, ako na to pristane, obavezuje uplaćivati udruzi mjesečne donacije koje se koriste za plaćanje kupljenih dionica. Također, udruga je za određene iznose pripremila svojevrsne, simbolične nagrade, a iznosi su: 27, 50, 91 i 150 kn. Bitno je napomenuti da svatko tko se odluči na aktiviranje mjesečne donacije može proizvoljno uplatiti bilo koji iznos, a nagrade dobiva u odnosu na navedene pragove, osim za iznose ispod 27 kn.

Svi zainteresirani će se moći odmah priključiti akciji ispunjavanjem vrlo jednostavnog obrasca. Sve što je potrebno je osobna iskaznica i kartica tekućeg računa s vidljivim IBAN brojem, a usput će i shodno odabranom iznosu odmah moći preuzeti simbolične nagrade. 


Reci što misliš!