Sport

Nogomet

Luis Figo o Ronaldu: On nije neophodan

Luis Figo o Ronaldu: On nije neophodan
@ getty images

Legendarni portugalski nogometaš, Luis Figo, vjeruje kako bi Real Madrid bez problema mogao funkcionirati ako ih napusti Cristiano Ronaldo vjerujući kako on nije "neophodan"

Već desetak dana kruže glasine kako Ronaldo želi napustiti Santiago Bernabeu nakon što je optužen za utaju poreza od strane španjolskih vlasti, ali portugalska zvijezda još uvijek nije komentirala situaciju. 

Mnogi vjeruju kako najviše postoji šanse da bi Ronaldo mogao završiti u Manchester Unitedu gdje ima status legende, dok PSG također nudi izlaznu opciju napadaču kraljevskog kluba.

Rekordni transfer bi mogao biti ostvaren, a Luis Figo vjeruje kako niti jedan igrač nije veći od španjolskog i europskog prvaka. 

"Smatram da nitko nije neophodan, a ne samo Cristiano Ronaldo. Klubovi ne smiju ovisiti ni o kome. Povijest ovog kluba je iznad svih, pa čak i predsjednika ili koga god. 

"Dosta se toga mora dogoditi da on ode. Osobna je to odluka i ako netko stvarno želi da se nešto dogodi onda će se to i dogoditi, ali sumnjam u njegov odlazak," otvoreno je rekao Figo.

Goal.com/eZd


Reci što misliš!