Sport

Nogometni mercato

Juve traži pojačanja iz Reala i PSG-a

Juve traži pojačanja iz Reala i PSG-a
juventus.com

Europski doprvak želi pojačati vezni red i krilne pozicije

Aktualni europski doprvak Juventus kreće u pohod na pojačanja za iduću sezonu. Nakon što su doveli Patricka Schicka za 30,5 milijuna eura, spominjao se i dolazak Douglasa Coste iz Bayerna, no ta se priča trenutno ohladila.

Zahuktale u se pak priče o tome kako će u šoping ići u Real i PSG, a traže pojačanja za bekovske pozicije i vezni red. Na meti su im Danilo, desni bek Real Madrida koji bi trebao dodatno proširiti izbor na njima vrlo važnim krilnim pozicijama. Također, iz PSG-a žele dovesti francuskog reprezentativca Blaisea Matuidija koji slovi za jednog od ponajboljih zadnjih veznih u Ligue 1. Ove informacije objavio je talijanski sportski novinar Gianluca Di Marzio, a prenio Germanijak

Isto tako radi se i na dovođenju mladog talijanskog reprezentativca Federica Bernardeschija iz Fiorentine kojeg bi trebali platiti 40 milijuna eura, a on se trenutno nalazi na U-21 Euru pa je taj posao još uvijek na čekanju. Sve bi to trebalo koštati Juve oko 150 milijuna eura, a napad neće pojačavati, a realno nema ni potrebe. Higuain, Dybala, Mandžukić, Pjaca…dovoljno dobro.


Reci što misliš!