Sport

Nogometni mercato

Massimiliano Allegri opasno 'zagrizao' za Luku Modrića

Massimiliano Allegri opasno 'zagrizao' za Luku Modrića
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Prema pisanju talijanskih medija, trener Juventusa Massimiliano Allegri pokušat će na dolazak u Torino nagovoriti ponajboljeg veznog igrača svijeta i kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Zadranina Luku Modrića

U Juventusu smatraju kako im je u veznom redu potreban igrač upravo Modrićevih kvaliteta, koji može diktirati igru i sjajnim dodavanjima 'hraniti' suigrače u fazi napada. Upravo takav igrač je, razmišljaju u Torinu, posljednja kockica u mozaiku za osvajanje toliko željene Lige prvaka, koju im je baš Modrić 'oteo' igrajući za Real.

Prema pisanju portala Tuttomercato, Real je spreman saslušati ponude za zadarskog veznjaka kako bi se 'riješio' njegove plaće od oko 6 milijuna eura godišnje te kako bi na njegovo mjesto doveo nekog mlađeg igrača. Luka će, naime, u rujnu navršiti 32 godine.

Talijani se također nadaju kako će Modrićevi problemi sa svjedočenjem u slučaju Zdravka Mamića i možebitna istraga za utaju poreza u Španjolskoj biti razlog više da se Luka odluči na odlazak iz Madrida.


Reci što misliš!