Sport

#ono kad si legenda kluba

Službeni spiker na osječkom stadionu prešutio Šukerov dolazak kako bi ga poštedio zvižduka i uvreda

Službeni spiker na osječkom stadionu prešutio Šukerov dolazak kako bi ga poštedio zvižduka i uvreda

"Ono kad si tolika legenda svog kluba i grada da spiker na stadionu ne smije ni reći da si došao pogledati utakmicu jer zna koliku bi razinu zvižduka to izazvalo..", potpis je uz fotografiju Davora Šukera objavljenoj na Facebook stranici Bijelo-plava birtija.

Naime, na jučerašnjoj utakmici Osijeka i andorske Santa Colome među navijačima bio je i predsjednik HNS-a, Davor Šuker, koji je svoju karijeru započeo baš u gradu na Dravi.

Šuker je često pod paljbom kritika zbog toga što se ne pojavljuje na nekim domaćim nogometnim događanjima, a kada je u pitanju reprezentacija, redovan je gost.

Utakmicu svog Osijeka nije htio propustiti tese Šuker pojavio na Gradskom vrtu i prema pisanju Bijelo-plave birtije, stranice koju vode navijači slavonskog kluba - spiker nije obznanio gledateljima da je uvaženi gost na tribinama, piše 24 sata.

"On je iz Osijeka samo na papiru i to je to!", "Šukeru, jel te nije sramota doći? Prodana dušo!", "Ni ne treba ga spominjati..." samo su neki od komentara ispod objavljene fotografije.


Reci što misliš!