Sport

NBA

Bojan Bogdanović pronašao novi klub, sljedeće dvije sezone nosit će dres Indiana Pacersa

Bojan Bogdanović pronašao novi klub, sljedeće dvije sezone nosit će dres Indiana Pacersa
AP Images

Bojan Bogdanović ostaje na Istoku gdje će naredne dvije godine nositi dres Indiana Pacersa. Bogdanović će za dvije godine dobiti ukupno 21 milijun dolara

Indiana Pacersi doveli su u svoje redove Bojana Bogdanovića koji se izborio za dvogodišnji ugovor vrijedan 21 milijun dolara. Do objave je došlo neposredno nakon što je stigla vijest da su Washington Wizardsi odlučili pustiti ga te mu omogućili da postane neograničeni slobodni igrač.

Takvo što moglo se i očekivati s obzirom na poteze koje su Wizardsi vukli posljednjih dana, na Bogdanovićevoj poziciji nastala je gužva i bilo je za očekivati da će promijeniti sredinu. Dosta su se spominjali Nuggetsi i Kingsi kao zainteresirane strane, međutim u konačnici je neočekivano iskočilo ime Indiane.

Na pozicijama krila tri Bogdanović će imati zanimljivu konkurenciju, tu su Glenn Robinson i CJ Miles te bi hrvatski reprezentativac mogao dobiti ulogu startera uz Victora Oladipa.

Pacersi su treći Bogdanovićev klub u NBA karijeri, veću vremena proveo je u Brooklyn Netsima gdje je i stvorio ime u američkim okvirima, a prošle sezone mijenjan je u Washington Wizardse.

Iako Indiana možda ne izgleda supermoćno, u ovakvom odnosu snaga na Istoku i bez Paula Georgea mogla bi se boriti za doigravanje.

Darren Collison, Victor Oladipo i Domantas Sabonis upravo su danas predstavljeni kao novi članovi Pacersa, a uskoro to slijedi i Bogdanoviću kao posljednjoj akviziciji Kevina Pritcharda.


Reci što misliš!