Sport

Sportski događaj godine u Privlaci

U Privlaci svečano otvorena nogometna škola Hannover 96

U Privlaci svečano otvorena nogometna škola Hannover 96
Hannover 96

U ponedjeljak 10. srpnja u 18 sati na igralištu NK Sabunjara iz Privlake otvorena je nogometna škola bundesligaša Hannovera 96

Povodom otvorenja nogometne škole Hannover 96 u Privlaci organiziran je malonogometni turnir "3 na 3" tzv. 'FUNino festival' na kojem je sudjelovalo više od 100 igrača i igračica iz više od 10 zemalja svijeta, čak i Australije i SAD-a. Naravno, večinu su pak činila djeca iz lokalnih zadarskih klubova i okolice Zadra.

Otvorenje škole nogometa Hannover 96 u Privlaci Legendarni Josip Skoblar na otvaranju nogometne škole Hannover 96 u Privlaci

Od javnosti poznatijih osoba, službenom otvorenju prisustvovali su bivši nogometaši Hannoverskog prvoligaša Josip “Joško” Skoblar, bivši reprezentativac hrvatske reprezentacije Danijel Štefulj te Marko Kresić voditelj nogometne škole Hannover 96.

Nogometni turnir obilježen je igrom “FUNino“  koji predstavlja inovativnu metodu i važnu komponentu nogometne filozofije Hannovera koja se temelji na 'GAME INTELLIGENCE' pristupu, odnosno posebnom pristupu inteligencije nogometne igre.

Registracije za sudjelovanje U ovoj zaista hvale vrijednoj školi još uvijek se primaju na sljedećoj POVEZNICI.

Usput podsjećamo naše drage čitatelje kako su preostala još dva kola nagradne igre u kojoj vašeg malog nogometaša ili nogometašicu vodimo u školu nogometa Hannover 96 potpuno besplatno! Sljedeće kolo nagradne igre organiziramo u subotu 15. srpnja.


Reci što misliš!