Sport

HNL 2017/18

Prva HNL: Lokomotiva - Hajduk u nedjelju ipak na Maksimiru

Prva HNL: Lokomotiva - Hajduk u nedjelju ipak na Maksimiru
Goran Stanzl/PIXSELL

Utakmica je premještena na Maksimir zbog sigurnosnih razloga

Utakmica 1. kola Hrvatski Telekom Prve lige između nogometaša Lokomotive i Hajduka, koja je trebala biti odigrana u nedjelju 16. srpnja, s početkom u 19 sati, na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, premještena je na stadion Maksimir iz sigurnosnih razloga, stoji u službenom priopćenju službe za odnose s javnošću NK Lokomotive.

"Razlog za promjenu stadiona za odigravanje utakmice zabrana od strane PU Zagrebačke iz sigurnosnih razloga, zbog građevinskih radova u Kranjčevićevoj ulici", navodi se u priopćenju.

Iz Lokomotive napominju kako će za utakmicu vrijediti sve već do sada kupljene ulaznice, a oni koji ih još nisu kupili to će moći učiniti na dan dvoboja od 17 sati na stadionu Maksimir.

Ovo bi trebala biti jedina utakmica koju će Lokomotiva kao domaćin odigrati na stadionu Maksimir, a sve ostale dvoboje 'lokosi' će odigrati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, gdje bi do njihove sljedeće utakmice, u 3. kolu protiv Rudeša, koja je na rasporedu 29. srpnja, radovi trebali biti dovršeni.  

Ovogodišnje natjecanje u Hrvatski Telekom Prvoj ligi otvorit će nogometaši Intera i Cibalije u petak, 14. srpnja (20 sati), na stadionu u Zaprešiću.

U subotu su na rasporedu dvoboji Dinama i Istre 1961 (19 sati, Maksimir) te Rijeke i Slaven Belupa (21 sat, stadion HNK Rijeka),  dok će u nedjelju igrati Lokomotiva - Hajduk (19 sati, Maksimir) te Osijek - Rudeš (21 sat, Gradski vrt)


Reci što misliš!