Sport

Triatlon klub TNT

Aquatlon: Prvenstvo Hrvatske i utrka za građanstvo 23. srpnja na zadarskoj rivi

Aquatlon: Prvenstvo Hrvatske i utrka za građanstvo 23. srpnja na zadarskoj rivi

U nedjelju, 23. srpnja 2017. održati će se akvatlon utrka na zadarskoj rivi u organizaciji Triatlon kluba TNT Zadar. Glavna utrka je ujedno i Prvenstvo Hrvatske u sprint akvatlonu, što uključuje 500 m plivanja i 2500 m trčanja.

Ova utrka namijenjena je licenciranim natjecateljima Hrvatskog triatlonskog saveza. Osim ove utrke, svi ste pozvani sudjelovati na otvorenim utrkama za početnike i za građane.

Utrka za građane obuhvaća 300 metara plivanja i 1250 m trčanja na najljepšem mjestu u gradu kod pozdrava Suncu. Prijave i preuzimanje startnih paketa za sve utrke započinje u 8 sati ujutro. Možete se prijaviti i ranije putem interneta. Startni paket uključuje bon za ručak, poklone sponzora i majice s logom utrke.

Utrka za starije i mlađe početnike odvijat će se između 8:45 i 10:30, nakon čega slijedi podjela medalja. Nakon toga slijedi utrka Prvenstva Hrvatske u sprint akvatlonu, a iza toga utrka građana u 11:30. Nakon podjele medalja za ove utrke, slijedi ručak za sve sudionike.

- Pozivamo sve ljubitelje plivanja, trčanja i sve druge sportaše da podrže i sudjeluju u ovoj utrci koja će ovim načinom obogatiti ljetna događanja u našem gradu, kao i popularizirati ovu disciplinu triatlona. Vidimo se u nedjelju, 23. srpnja na TNT Zadar Akvatlonu, poziva Ana Lipošćak iz Triatlon kluba TNT.


Reci što misliš!