Sport

Nogometni mercato

Bonucci se oprostio od Juventusa, jedino Buffon odgovorio na poruku

Bonucci se oprostio od Juventusa, jedino Buffon odgovorio na poruku
juventus.com

Leonardo Bonucci se porukom u La Gazzetti dello Sport oprostio od Juventusa - svojih suigrača i navijača, ali ne i trenera Massimiliana Allegrija

Branič je u petak potpisao petogodišnji ugovor s Milanom vrijedan 42 milijuna eura, a rijetki su oni koje ovaj transfer nije iznenadio. Nije potpuno jasno što se krije iza neočekivanog preokreta u Bonuccijevoj karijeri, ali poprilično su glasna šuškanja o razmiricama njega i Allegrija i tome kako ga trener više nije želio u momčadi.

"Prošlo je sedam sezona. Sedam sezona pobjeda, ispunjenih snova, rasta ostvarenog empatijom i izvanrednom povezanošću s Juventusom."

"Šest naslova prvaka, svi zasluženi borbom. Naravno, ostaje žal za neosvajanjem Lige prvaka, ali jači od toga je ponos zbog uspjeha, ponos jer sam bio dio ove velike obitelji."

"Uvijek sam davao sve od sebe, potpuno, do samoga kraja. Primao sam, davao i učio."

"A danas na sve to mogu pogledati kao na fantastičnu priču, priču o punom poštovanju i privrženosti, bez kaljanja onoga što sam doživio s klubom, kapetanom, suigračima i navijačima.

"Juve, hvala ti za sve," napisao je Bonucci.

A što se tiče poruka odaslanih iz Juventusa, od suigrača se javio tek kapetan Gigi Buffon.

"Suigrači i suputnici. Putovali smo zajedno istim putem. Pobjedničkim putem. Želim ti samo najbolje. Ali, nedostajat ćeš mi..." napisao je Buffon na društvenim medijima, a Bonucci mu je odgovorio:

"I ti ćeš nedostajati meni. Hvala za pobjede koje smo dijelili, bitke koje smo osvojili i one koje smo izgubili. Vidjet ćemo se u reprezentaciji."

Goal.com/eZd


Reci što misliš!