Sport

Pretkolo Europske lige

Osijek gostuje kod Luzerna: Tražit ćemo šansu za pogodak

Osijek gostuje kod Luzerna: Tražit ćemo šansu za pogodak
Marko Mrkonjic/PIXSELL

U prvom susretu drugog pretkola Europske lige Osijek je na domaćem terenu napravio veliki korak prema plasmanu u sljedeće kolo pobjedom 2:0, a večeras od 19:45 očekuje ga uzvrat protiv švicarskog Luzerna

Osječani su odigrali sjajnu utakmicu u Gradskom vrtu i s pravom se mogu nadati prolasku u sljedeću fazu gdje ih očekuje nizozemski PSV. 

- Mi smo ti koji dolazimo s prednošću, a na njima je da "ganjaju" rezultat. Ne smije biti govora ni o kakvom strahu, bez obzira kako se domaćin postavio. I mi ćemo njih napadati, tražiti svoju šansu za pogodak kako bismo ih na vrijeme primirili. Ne sumnjam da ćemo znati odgovoriti na iskušenja koja nas tamo očekuju, rekao je igrač Osijeka Petar Bočkaj.

- Prednost koju imamo sigurno je značajna stvar, ali sama po sebi ništa nam ne garantira. Moramo ponovno biti jednako žustri i koncentrirani kao u prvoj utakmici. Osnovni plan je ne braniti se, već ih kroz igru pokušati držati daleko od naših vrata i pokušati zabiti pogodak, zaključio je trener Osijeka Zoran Zekić.

Hrt/eZd
 


Reci što misliš!