Sport

Nogometni mercato

Liverpool odbio Barceloninih 72 milijuna funti za Coutinha

Liverpool odbio Barceloninih 72 milijuna funti za Coutinha
liverpoolfc.com

Liverpool je odbio prvu Barceloninu ponudu od čak 72 milijuna funti za Philippea Coutinha u četvrtak navečer. I to porukom da Brazilac ovoga ljeta nije na prodaju ni po kojoj cijeni

Barcin je to adut ukoliko Neymar doista ode u PSG za 222 milijuna eura. Jer ako se to ne dogodi, Barca ne bi mogla ni razmišljati o Coutinhu, pogotovo nakon što je u siječnju potpisao novi petogodišnji ugovor.

I PSG je razmatrao dovođenje najplaćenijeg igrača Liverpoola, iako nije poslao ponudu.

Coutinho je, pak, sretan na Anfieldu i ne privlači ga odlazak.

Potpisao sam dugogodišnji ugovor kako bih ostao još nekoliko godina jer to mi je velika čast", rekao je Brazilac, prenosi Goal.

"Da, Coutinho nije na prodaju. Ali nije to od jučer ili prekjučer. Ne čudi me interes za igračima Liverpoola, i nije to kompliment nego ljudi vide da imamo dobre igrače", rekao je Klopp i nastavio:

"Ali ovo je i važna poruka: mi nismo klub koji prodaje! Vjerujemo u zajednički rad, razvoj, napredak, svoju bazu i iskorak, za što moramo ostati na okupu."

"Phil nam je jako, jako, jako važan igrač i kad nije na terenu, moramo puno bolje reagurati. Kvaliteta mu je neupitna, vrlo je mudar, a još mlad i može napredovati. Pogotovo da u kontinuitetu igra na visokoj razini."


Reci što misliš!