Sport

Nogomet, Serie A

Bonucci: Nisam više mogao izdržati u Juventusu

Bonucci: Nisam više mogao izdržati u Juventusu
acmilan.com

Leonardo Bonucci prvi se put našao u Milanovoj momčadi u prijateljskoj utakmici protiv Bayerna u Kini. A uoči toga dvoboja progovorio je o svom transferu iz Juventusa u redove ljutitog rivala, koji je bio vrlo iznenađujuć, gotovo šokantan

"Rasprave su u klubu tijekom godina normalne, pogotovo jer ja uvijek kažem svakome ono što mislim", kazao je Bonucci, prenosi Goal.

Najjače je medijski odjeknuo njegov sukob s trenerom Allegrijem kada su se posvađali na jednoj ligaškoj utakmici.

"Ljudi misle da je taj sukob bio jedini, ali griješe. To je bila samo kap koja je prelila čašu. Bilo je takvih situacija i ranije i nisam više mogao izdržati."

"Znam da me čekaju zvižduci kada se vratim u Torino, ali tako je bilo i kada sam s Juventusom igrao protiv Milana ili bilo kojeg drugog kluba. Uvijek su mi zviždali protivnički navijači, a ja igram najbolje kada mi oni daju dodatni motiv. Tako će biti i kad mi navijači Juventusa budu zviždali."

Juveov trener Massimiliano Allegri naglasio je, pak, da neće dovoditi zamjenu za Bonuccija.

"Ovo što trenutačno imam u obrani sasvim je dovoljno. Ne treba nam zamjena za Bonuccija jer imam kvalitetne stopere. Jedino ako se otvori neka sjajna prilika da dovedemo nekoga, u redu, ali inače nećemo nepotrebno bacati novac", rekao je Allegri.


Reci što misliš!