Sport

ponedjeljak, 24. srpnja

Besplatna radionica Lothara Matthäusa na Punta Skali

Besplatna radionica Lothara Matthäusa na Punta Skali

Svjetski virtuoz s loptom, Lothar Matthäus, i ove će godine djeci i tinejdžerima otkriti male tajne velikih sportaša u Falkensteinerovom resortu Punta Skala.

Sportaš svjetskog kalibra koji se nalazi na FIFA-inoj listi 100 najvećih živućih nogometaša, bivši kapetan njemačke nogometne reprezentacije, Lothar Matthäus, veliki je zaljubljenik u Dalmaciju, Punta Skalu i Falkensteiner Family hotel Diadora. A kako je Falkensteinerov resort već dobro znano mjesto gdje se svesrdno podržava sportski duh i zdravi život, svojim malim gostim i ove se godine sprema prava sportska atrakcija.
 
Naime, Lothar Matthäus vraća se uskoro u Dalmaciju gdje će zaigrati balun s djecom i pokazati im nekoliko važnih trikova. Besplatna radionica održat će se 24. srpnja u Falkensteiner Punta Skali, a za sudjelovanje nije potrebno prolaziti komplicirane selekcije i registracije. Za nezaboravnu zabavu zadovoljiti se moraju samo dva pravila: biti na vrijeme na terenu i, ono najvažnije, biti odgovarajuće dobi - dijete ili tinejdžer!
 
S obzirom da je Lothar igrao na najviše Svjetskih prvenstava od bilo kojeg drugog igrača u povijesti, njih čak pet, savjeti i trikovi koje će podijeliti s djecom dragocjen su dar i odlična motivacija za one koji se žele baviti ovim sportom.


Reci što misliš!