Sport

nogomet, prijateljske utakmice

Valverde nakon pobjede nad Juventusom: Barcelona neće ostati bez Neymara!

Valverde nakon pobjede nad Juventusom: Barcelona neće ostati bez Neymara!
Twitter / @FCBarcelona

Barcelonin trener Ernesto Valverde tvrdi da Neymar (25) ostaje, nakon briljantne predstave Brazilca u pobjedi 2:1 nad Juventusom

Zadnjih se dana puno nagađa o Neymarovu odlasku u PSG, a on je pokazao da ga te priče uopće ne smetaju. Ili naprotiv - kao da je dobio krila da se još više dokaže. 

Valverde je nakon svoga debija na klupi Barce rekao:

"Barcelona neće ostati bez Neymara. Žalimo da ostane s nama i znamo kakav utjecaj ima na našu igru. To je jasno", kazao je trener Katalonaca, prenosi Goal.

Barca je, dok su Messi i Neymar bili na terenu, u prvom poluvremenu dominirala, a Juve se podigao u drugom, kada je Giorgio Chiellini zabio počasni pogodak glavom.

"Htjeli smo inicijativu, dominirati, znajući kvalitetu suparnika", nastavio je Valverde.

"A u fazi smo kada trebamo i dati igračima minutažu i samopouzdanje. Zato je i pobjeda bila važna."

Barca iduću utakmicu igra u srijedu protiv Manchester Uniteda.

"Bila je to sjajna predstava, vrlo kvalitetnih momčadi i velik test za nas: pa nismo ni jedan trening odradili u punom sastavu! Sad moramo nastaviti raditi, izbjeći ozljede i biti spremni za superkup i početak prvenstva", rekao je Juventusov trener Massimiliano Allegri, a Giorgio Chiellini je dodao:

"Prva utakmica, vrlo teška, nakon samo tjedan dana treninga, napornih priprema u Torinu. Doista se teško suprotstaviti Messiju i Neymaru ako nisi u top formi. Zato smo zadovoljni."


Reci što misliš!