Sport

Nogomet, HT Prva HNL

Carrillo: Bila je to čudna utakmica

Carrillo: Bila je to čudna utakmica
Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk je u samo pola sata ispustio dva pogotka prednosti te zasjenio odlično izdanje u prvih 45 minuta. Utakmicu je analizirao trener Joan Carrillo

Momčad Hajduka željet će što prije zaboraviti gostovanje u Zaprešiću. Ne zbog loše igre, nego zbog dvije greške koje su ih skupo koštale. Iako, da Stipica nije bio na adekvatnoj razini u završnici utakmice, mogli su Bijeli ostati praznih ruku protiv Intera.

Bila je to čudna utakmica. U prvom dijelu igre smo stvorili puno prigoda. Nismo imali preciznosti i sreće da ih pretvorimo u pogotke. Slično je bilo i u drugom poluvremenu. Imali smo vratnicu i nismo imali sreću da lopta uđe u gol. S druge strane, Inter je zabio iz dvije akcije. Prvo iz prekida, a zatim iz dosta sretne situacije, ali i to je nogomet. U prvom poluvremenu smo kontrolirali utakmicu i stvarali šanse. Bili smo dobri i u drugom dijelu, ali nismo večeras imali sreće. Moji igrači su učinili sve za pobjedu i žao mi je što nismo pobijedili zbog naših navijača”, rekao je Joan Carrillo na press konferenciji nakon utakmice.

Stvari su se pogoršale u posljednjih pola sata, kao da je ona vratnica naznačila da je sreća okrenula leđa njegovim igračima.

U posljednjih pola sata željeli smo stvarati prigode, a protivnik se nakon poravnanja branio dobro. Nismo opet imali sreće, bilo je još šansi, ali jednostavno to je nogomet.

Ipak, to je sve nogomet. Ne pobjeđuje uvijek dominantnija momčad na terenu.

Dogodi se utakmica u kojoj ne stvaraš prigode, no zabiješ i pobijediš, a nekada sve napraviš što treba u igri, stvaraš prigode, ali ne pobijediš. Opet ću ponoviti: sve je to nogomet. Imali smo prigode, posjed, kontrolu utakmice. Gotovo bih kazao da smo sve imali u igri, ali u nogometu to ne znači i pobjedu”, zaključio je Carrillo.


Reci što misliš!