Sport

Vaterpolo SP Budimpešta

Ivica Tucak: Vjerujem da imamo kvalitetu pobijediti Italiju

Ivica Tucak: Vjerujem da imamo kvalitetu pobijediti Italiju

Hrvatski vaterpolisti na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti još danas odmaraju no, cijelo su vrijeme usredotočeni na sutrašnju utakmicu četvrtfinala protiv Italije

Talijani su kao drugoplasirana momčad svoje skupine morali u razigravanje, dok je naša reprezentacija izravno izborila plasman među osam najboljih kao prva u skupini. Iako imamo negativan omjer s njima ove godine, izbornik Ivica Tucak smatra da je kvaliteta na strani Hrvatske.

"Italija je vrlo dobra reprezentacija, pokrivena odlično na svim pozicijama. Ove godine s njima imamo negativan skor što nam je upozorenje da moramo maksimalno, motivirano i jako ući u utakmicu. Vjerujem da ako bude onako kako priželjkujemo da smo bliže pobjedi jer imamo kvalitetniju reprezentaciju. No, da nas čeka teška utakmica to je sigurno", istaknuo je Tucak.

Luka Lončar otkriva atmosferu među Barakudama uoči utakmice:

"Atmosfera u reprezentaciji je odlična. Osjeća se lagana nervoza pred utakmicu, ali to je pozitivna nervoza i jedva čekamo da susret počne. Spremni smo i nadamo se pobjedi", poručio je Luka Lončar.

Dvoboj Hrvatske i Italije igra se sutra u 22.00 sata.


Reci što misliš!