Sport

Nogometni mercato

Cassano ipak napustio Veronu nakon dva tjedna

Cassano ipak napustio Veronu nakon dva tjedna

Prošloga tjedna se pisalo da će Cassano otići u mirovinu nakon samo osam dana od kada je stigao k novom članu Serie A, Hellasu iz Verone, jer mu je nedostajala obitelj. No, istoga je dana sve demantirao i rekao kako je to bio trenutak slabosti zapravo

Ali sada je talijanski napadač donio konačnu odluku i odlučio je ipak napustiti Veronu te nastaviti karijeru negdje drugdje!

Talijanski klub je na svojoj službenoj stranici objavio ovu vijest, a mediji u Italiji prenose da je veoma blizu potpisa za Genou koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić. 

"Nemam namjeru napustiti nogomet, ali jednostavno se ne osjećam kako treba u Veroni. U dobroj sam formi jer sam već 15 dana na pripremama, no psihički nije bilo to kako treba. Hvala Veroni na svemu što su učinili za mene", rekao je Cassano putem ženinog Twittera, da bi nekoliko sati kasnije ponovno putem nje na istoj društvenoj mreži napisao: 

"Moja supruga Carolina je krivo napisala. Istina je da odlazim u mirovinu. Neću više igrati nogomet. Ispričavam se svima u Hellasu - predsjedniku, treneru, igračima. Imam 35 godina i najvažnije mi je da sam blizu žene i djece."

Goal.com/eZd


Reci što misliš!