Sport

Nogometni mercato

Chicharito službeno predstavljen u dresu West Hama

Chicharito službeno predstavljen u dresu West Hama
whufc.com

Nitko nije plaćeniji od Meksikanca u West Hamu, a ujedno mu je to i najveći transfer karijere

Najbolji meksički napadač u posljednjih nekoliko godina Javier Hernandez (29), poznatiji kao Chicharito, okončao je večeras dugo najavljivani transfer u West Ham.

Slaven Bilić i njegovi Čekićari u svoje redove dobivaju vrhunskog golgetera, a neće mnogo negodovati ni u Leverkusenu jer su za samo dvije Chicharitove sezone u Bundesligi dobili cijelih šest milijuna eura.

Naime, Bayer je Meksikanca Manchester Unitedu platio 12 milijuna eura, a sada od prodaje u West Ham zarađuje skoro punih 18 milijuna eura, javlja Sportarena.

Kako je Chicharitov dolazak u Europu koštao Crvene vragove s Old Trafforda 7,5 milijuna eura, jasno je da je ovaj momak večeras napravio najveći transfer u karijeri.

Neće Hernandez loše proći ni s plaćom. Štoviše, on je stavio potpis na trogodišnji ugovor koji mu po sezoni garantira čak 8 milijuna eura čime je postao najplaćeniji nogometaš West Hama i tako iza sebe ostavio Andyja Carrolla.

Hernandez je prošle sezone odigrao 26 utakmica u Bundesligi i postigao 11 golova te je ujedno i Bilićevo četvrto pojačanje ovoga ljeta nakon Marka Arnautovića, Joa Harta i Pabla Zabalete.


Reci što misliš!