Sport

Pripremne utakmice

Bayern sjajnim golovima svladao Chelsea

Bayern sjajnim golovima svladao Chelsea
Tobias Hase/DPA/PIXSELL

International Champions Cup, pripremni turnir koji se igra u Americi i Aziji, stigao je i u Singapur, gdje je Bayern pred više od 48.500 gledatelja pobijedio Chelsea s 3:2

Njemački je prvak u prvom poluvremenu posve dominirao i već u šestoj minuti poveo. Rafinha je s 20-ak metara krasno opalio iskosa i lopta je ušla tik uz vratnicu za 1:0.

Pa je u 12. Thomas Müller povisio za 2:0, a u 27. Müller je sjajno nakon trka s centra odapeo s 25 metara i pogodio za 3:0!

U međuvremenu je opet razigrani Ribery namjestio zicer Jamesu Rodriguezu koji je pucao preko gola, pa minutu prije gola novi Riberyjev trk, ali plavi su presjekli loptu za zicer Mülleru u zadnji čas.

Tek nakon 3:0 Chelsea je zaigrao opasnije, pa je u 43. minuti Starke odlično obranio udarac Batshuayija, a u 45. Marcos Alosno je smanjio na 3:1. Nakon Mosesova ubačaja, lopta je propuštena, a Michy je zakucao punom nogom.

U 63. minuti ušao je Chelseajev debitant Alvaro Morata. Opet je u 67. minuti Ribery namjestio šansu Jamesu, koji puca pokraj gola, pa mu je u idućoj akciji Courtois obranio udarac.

Chelsea je imao šansu u 70. minuti, pa je u 72. David Luiz pogodio vratnicu, a u 85. nakon kornera Fabregasa Batschuayi je iz blizine pogodio za 3:2. Bivši Dinamov golman Eduardo u zadnjih je desetak minuta branio umjesto Courtoisa, dok je u 87. Mario Pašalić zamijenio Fabregasa.

Goal.com/eZd


Reci što misliš!