Sport

Nogometni mercato

Higuain: Ne mogu natjerati Dybalu da ostane u Juventusu

Higuain: Ne mogu natjerati Dybalu da ostane u Juventusu
MANUELA VIGANTI

Paula Dybalu želi dovesti Barcelona, a njegov sunarodnjak i suigrač iz Juventusa Gonzalo Higuain smatra da bi mladi napadač trebao ostati u Torinu. Ipak, ističe da on nikoga ne može natjerati na to

"Dybala je u osjetljivim godinama. Ja sam otišao u Real Madrid kada sam imao 19 i ostao sam tamo do 25, ali bio sam dugo u velikom klubu," rekao je Gonzalo Higuain La Gazzetti dello Sport pa je nastavio:

"Svi žele igrati s velikim igračima, a ja ne mogu uperiti pištolj u njegovu glavu i reći mu da ostane u klubu. Svi bi trebali činiti ono što ih usrećuje, svi želimo da ostane."

"Prošle smo sezone bili uvjereni da možemo osvojiti Ligu prvaka i stigli smo do finala. Sada će biti teže jer su se druge momčadi pojačale. Ali Dybala ne bi trebao ostati samo zato da osvoji Ligu prvaka, treba ostati i zbog sedmog Scudetta i četvrtog talijanskog kupa u nizu. A ako osvojimo i Ligu prvaka, još bolje."

"Paulo je u Juventusu dvije godine, ima konstantu u klubu. Mlad je, sretan je u klubu, svi ga vole, Juventus mu je pomogao da sazre. Znat će što je najbolje za njega," završio je Higuain.

Goal.com/eZd


Reci što misliš!