Sport

Sapunica se nastavlja

Spalletti: Računamo na Perišića za početak sezone

Spalletti: Računamo na Perišića za početak sezone
inter.it

Inter nastup na International Champions Cupu nastavlja u Singapuru, gdje u četvrtak od 13.35 po srednjoeuropskom vremenu igra protiv Bayerna

Interov trener Luciano Spalletti naglasio je, javlja Goal, da Candreva ne ide u Manchester United "jer ga nitko i ne traži", a na pohvale koje je primio od Chelseajeva trener Antonija Contea, rekao je:

"Drago mi je zbog toga, ali to je lako, jer smo prijatelji i guramo i bodrimo jedan drugoga. On je, pak, sjajan. Pa uspio je u engleskoj ligi osvojiti naslov s trojicom igrača u obrani, a ondje svi uvijek igraju s četvoricom."

Nastavio je o pojačanjima:

"Ima igrača koji odgovaraju zahtjevima trenera. Pa kad trener kaže 'Danas si na klupi', on odgovori 'OK'. Dok neki drugi stalno žele igrati i muče se ukoliko im dođe konkurencija. Tako da s nekima to mogu napraviti, s nekima ne. I moramo biti jako oprezni s eventualnim novim igračima. Isprobat ću obranu s trojicom, u nekim je utakmicama nužno testirati."

Kao favorite nove sezone Serie A istaknuo je Romu i Napoli uz Juventus, Milanu očito ne vjeruje previše, a za Inter kaže:

"Cilj nam je biti među prva četiri. Među prva tri će biti jako teško, pa lani su pobjegli barem 25 bodova ostalima."

I onda je opet sletjelo pitanje o Ivanu Perišiću. I isti odgovor:

"Status quo je da želimo zadržati Perišića, vrlo nam je važan igrač i računamo na njega za početak sezone. A ukoliko se pojavi netko s ponudom koju ne možemo odbiti, razmotrit ćemo je i pokušati pronaći mu zamjenu. On je snažan igrač i takvi nam trebaju."


Reci što misliš!