Sport

Vaterpolo SP Budimpešta

Filipović: Hrvati i mi igramo najbolji vaterpolo

Filipović: Hrvati i mi igramo najbolji vaterpolo

Hrvatska i mi smo pokazali najbolji vaterpolo dosad na prvenstvu, a sastajemo se već u polufinalu, kazao je uoči polufinalnog dvoboja Hrvatska - Srbija na Svjetskom vaterpolskom prvenstvu u Budimpešti kapetan sprske vaterpolo reprezentacije Filip Filipović

Hrvatska i Srbija igrat će u polufinalu u četvrtak 22 sata nakon što je Hrvatska u četvrtfinalu pobijedila Italiju s 12-9, a Srbija lako Australiju s 15-5.

"Znamo se vrlo dobro i znamo gde su najjači, pa tu nema iznenađenja.Hrvatska je bila bolja od Italije, svaka im čast što su izdržali. Nije bilo lako ni nama koji smo gledali, a kamoli njima koji su od početka do kraja igrali sa igračem manje", aludirao je Filipović na suđenje u dvoboju između Hrvatske i Italije na web-stranici Srpskog vaterpolo saveza.

Miloš Ćuk navodi da će polufinale s Hrvatskom biti dvoboj dvije najbolje obrane na prvenstvu. 

"To nije finale prije finala jer je i domaćin Mađarska favorit za naslov. I mi i Hrvati igramo sjajnu obranu, a to znači da će biti teško, tvrdo i s puno kontakta. Hrvati imaju odlične braniče, teško ćemo ih probiti, ali smo u ranijim mečevima u tome uspijevali što nas stavlja u ulogu favorita. Zadovoljan sam što igramo s njima jer i oni igraju čisti vaterpolo", kazao je Ćuk.


Reci što misliš!