Sport

Pretkolo Europske lige

Carrillo najavio dvoboj s Brondbyjem: "Poznajemo ih dobro, favoriti smo ako budemo pametni"

Carrillo najavio dvoboj s Brondbyjem:
Ivo Cagalj/PIXSELL

Nešto više od 24 sata ostala su Hajduku do prve utakmice trećeg pretkola Europske lige. Bijeli će nakon prolaska Levskog gostovati kod danskog Brondbyja. Trener Joan Carrillo pohvalio je igru svojih sljedećih, vrlo efikasnih protivnika koji prepuštaju posjed, ali stvaraju puno više šansi

Hajduk će u četvrtak s početkom u 20 sati gostovati kod Brondbyja, jednog od najtrofejnijih danskih klubova, u sklopu trećeg pretkola Europske lige. Bijeli idu na gostovanje nakon remija u Zaprešiću protiv Intera, gdje su vodili 2:0 do 60. minute. Spomenuta utakmica treba biti iza njih jer slijede novi izazovi.

"Najbolje bi bilo voditi na poluvremenu već 4:0, no to je već komplicirano. Kao protiv Levskog, ideja je samo jedna, biti bolji ukupno. Protivnik je težak i trebamo ga proći kroz 180 minuta. U zadnjih sedam utakmica kod kuće primili su osam golova, po tri utakmice su dobili i izgubili te su jednu remizirali. Kod posjeda lopte posebno su zanimljivi, prepuste ga protivniku. U ranijem dvoboju s Fincima imali su tek 30% posjeda lopte, ali čak 14 udaraca prema golu", kazao je trener Hajduka Joan Carrillo na press konferenciji.

Protivnik je jako dobro analiziran i momčad je spremna za početak utakmice: "Čeka nas momčad koja je vrlo okomita u igri, koja vreba greške i onda napada. Poznajemo ih, strateški dobro stoje, a trener modificira detalje strategije ovisno o protivniku. Ako budemo pametni, mi smo favoriti."

"Mi smo klub koji uvijek ide na pobjedu. Kada ne dođe, onda se stvaraju sumnje koje moramo analizirati i opet ići na pobjedu", zaključio je španjolski trener.


Reci što misliš!