Sport

Košarkaški klub Zadar

Poznata sva četiri kandidata za mjesto direktora KK Zadar

Poznata sva četiri kandidata za mjesto direktora KK Zadar
KK Zadar

Propisani rok za dostavu prijava na natječaj za upražnjeno mjesto direktora Košarkaškog kluba Zadar je istekao, a prijavu je ukupno poslalo četvero kandidata

Prvi je to učinio Željko Žilavec, bivši košarkaški sudac, a danas voditelj regionalne prodaje u Zadarskoj pivovari.

Nekoliko dana kasnije prijavu je poslao i David Gunjević, bivši voditelj službe za odnose s javnošću KK Zadra i KHL Medveščaka, te jedini među kandidatima koji ima FIBA-inu licencu za obavljanje poslova u sportskom managementu.

U posljednji trenutak na adresu KK Zadra pristigle su prijave Branka Ganzulića i Andrijana Šandrića.

Ganzulić je bio djelatnik Carinske uprave i Gradskog poglavarstava, a bio je svojedobno i vodeći čovjek Vaterpolo kluba Zadar. Danas radi samostalno u odvjetničkom uredu.

O Andrijanu Šandriću malo se zapravo zna, tek da je kao diplomirani ekonomist radio u nekoliko banaka, a trenutno u Hypo banci, dok je svojedobno u svojstvu volontera pomagao u radu KK Sonik Puntamiku.

U svakom slučaju, teško je predvidjeti u kojem će smjeru ići odluka Nadzornog odbora budući da on još uvijek nije oformljen. Bit će zanimljivo za vidjeti koliko će ruku u Odboru pripasti predstavnike navijača jer upravo bi njihov glas mogao prelomiti odluku u smjeru jednog od kandidata.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti