Sport

Inter Academy Camp Zadar 2017

Dario Šimić: Interov kamp u Zadru je sjajna priča, nastojat ću doći osobno pružiti podršku

Dario Šimić: Interov kamp u Zadru je sjajna priča, nastojat ću doći osobno pružiti podršku
Igor Kralj/PIXSELL

Definitivno, osoba koja je među najzaslužnijima što će se u Zadru u mjesecu kolovozu održati Inter Academy Camp je bivši hrvatski nogometni reprezentativac, Dario Šimić

Šimić je trenutačno predsjednik Hrvatske udruge „Nogometni sindikat“ a ono što je nama u ovom slučaju posebno zanimljivo je podatak da je Dario bio igrač milanskog Intera pune četiri godine.

Poznanstva koja je stekao u tom svjetskom velikanu bila su i ključna u dovođenju kampa u Zadar.

“Drago mi je uvijek kada mogu pomoći ljudima koji vole nogomet i žele za njega napraviti nešto lijepo. Stazio je do mene došao preko naših zajedničkih prijatelja kojih u Zadru imam jako puno. Svidjela mi se njegova ideja i strast s kojom je pričao o nogometu i Interu. Spojio sam te dvije strane i sada smo na putu da se napravi jedna lijepa priča”.

Sam kamp je velika stvar za Zadar s više aspekata.

“U svakom slučaju puno lijepih stvari može pokrenuti ovaj kamp. Ja sam uvjeren da će tako i biti. Nije lako sve to organizirati, vjerujte mi. Riječ o svjetskom gigantu koji ne dolazi baš svugdje a i kad dođe, sigurno je da očekuje da posao bude obavljen kako treba. Zadrani su uvijek bili dobri domaćini i organizatori tako da ja uopće ne dvojim da će to sve biti odrađeno na vrhunskom nivou”

Inter Academy Camp Zadar 2017 je podijeljen u dva termina, prvi je na rasporedu od 09.08-13.08. te  drugi od 14.08-18.08.  Hoće li Dario posjetiti Zadar i vidjeti na djelu buduće zvijezde.

“Sve ću napraviti da dođem. To mi je velika želja. Stvarno sam konstantno u velikoj gužvi, ima me na sve strane ali nastojat ću doći dati podršku domaćinima. Zaslužili su je i vjerujem da se uskoro i vidimo”, donosi sport023.hr


Reci što misliš!