Sport

Nogometni mercato

Spalletti: Perišić je svjetska klasa i želio bih da ostane

Spalletti: Perišić je svjetska klasa i želio bih da ostane
Italy Photo Press/PIXSELL

Trener talijanskog nogometnog velikana Intera Luciano Spalletti pohvalio je sjajnu igru hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića koji je u 2-0 pobjedi "crno-plavih" u prijateljskoj utakmici protiv Bayerna u Singapuru asistirao za drugi pogodak Edera i izjavio kako je njegova želja da Perišić ostane u Interu usprkos interesu Manchester Uniteda.

- Naš je plan zadržati Perišića ako je to ikako moguće. Znam ga već duže vrijeme i jasno je kako se radi o svjetskoj klasi. Naravno da mnogo toga treba uzeti u obzir i zasad ne mogu sa sigurnosti reći hoće li on ostati u Interu ili ne", rekao je Spalletti nakon pobjede protiv Bayerna.

Spalletti je po završetku prošle sezone napustio mjesto trenera Rome i stigao u Inter.

Inter je svladao Bayern sa 2-0 golovima Edera, a Perišić je bio u ulozi asistenta kod drugog pogotka u 30. minuti. Perišić se sjurio po lijevom krilu, ubacio odličnu loptu na pet metara od Bayernovih vrata, gdje je odlično utrčao Eder i glavom svladao Svena Ulreicha.

Perišić je u igri bio do 84. minute, kada ga je Luciano Spaletti povukao iz igre, dok je u 66. minuti ubacio Marcela Brozovića. Interu je ovo bila druga pobjeda na azijskoj turneji, nakon što su prije tri dana sa 1-0 svladali Olympique Lyon u kineskom Nanjingu.


Reci što misliš!