Sport

FC Barcelona

Neymar izjurio s treniga, slijedi li rekordni transfer u PSG?

Neymar izjurio s treniga, slijedi li rekordni transfer u PSG?
Twitter / @FCBarcelona

Sve je dobilo dodatnu dimenziju kad su u javnost procurile slike s treninga Barcelone na kojima Neymara razdvajaju od suigrača Nelsona Semeda, nakon čega Neymar skida svoj dres i ljutit odlazi s igrališta

Zvijezda Barcelone i brazilske nogometne reprezentacije 25-godišnji Neymar odjurio je s treninga svog kluba koji se u Miamiju priprema za subotnji prijateljski okršaj s najljućim suparnikom Real Madridom, čime su ponovno potaknute priče o njegovom prijelazu u francuski PSG za rekordan iznos od 200 milijuna eura, koliko stoji u njegovom ugovoru s Barcelonom.

Osim toga, kineska putnička agencija Ctrip je na svom službenom profilu na društvenoj mreži Weibo objavila otkazivanje promotivnog događaja u Šangaju na kojem je Neymar trebao gostovati sljedećeg ponedjeljka. Ctrip je u svojoj objavi kao razlog za otkazivanje ovog događanja naveo da je Neymar "zauzet oko zbog poslova oko transfera".

Sve je dobilo dodatnu dimenziju kad su u javnost procurile slike s treninga Barcelone na kojima Neymara razdvajaju od suigrača Nelsona Semeda, nakon čega Neymar skida svoj dres i ljutit odlazi s igrališta.

Prema prijašnjim medijskim izvješćima predstavnici PSG-a su pregovarali s čelnicima Barcelone o Neymarovom prijelazu za koji bi vlasnici pariškog kluba trebali izdvojiti 200 milijuna eura samo za odštetu, što bi za dvostruki iznos premašilo dosadašnji rekordni transfer Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United, koji se dogodio prošlog ljeta. 


Reci što misliš!