Sport

Sante zabija i na pripremama

Ivan Santini: Sad sam u Caenu, a što će biti dalje to sam Bog zna

Ivan Santini: Sad sam u Caenu, a što će biti dalje to sam Bog zna
Caen / twitter

Gotovo mjesec dana prošlo je otkako se u svoj klub, francuskog prvoligaša SM Caena vratio zadarski nogometni intenacionalac i novi hrvatski reprezentativac, Ivan Santini

Pripreme za novu sezonu u punom su jeku.

„Bome jesu, ovo je svakom igraču sigurno najteži dio. Međutim, što je tu je, treba to odraditi kako bi se u sezonu ušlo u pravoj formi. Bili smo na zapadnoj obali Francuske. Radilo se stvarno pakleno i vjerujem da će se rezultati tog rada vidjeti i kad starta nova sezona.“

Kako stvari stoje i sezona koja slijedi trebala bi biti za Ivana odlična. Već u pripremama počeo je raditi ono što najbolje zna, pogađati golove.

„Ja se nadam da će tako i biti. Samo zdravlje da me posluži. Prošla sezona za mene je bila kao iz snova, ne bih imao ništa protiv da i ova bude takva“.

Ostanak u Ligue 1, SM Caen je osigurao u zadnjem kolu. Ambicije za ovu godinu.

„Stiglo nam je nekoliko novih igrača i sada radimo na uigravanju. Definitivno, želja je napraviti korak bliže sredini ljestvice. Neće biti lako ali mislim da to možemo ostvariti“.

S Ivanom ili bez njega.

„Ha, ha, ja sam ugovorom vezan za Caen i tu mi je predivno. Ipak, u nogometu se i preko noći dogode razne stvari i realiziraju transferi. Sada sam tu, a što će biti dalje, to sam Bog zna“.

Sezonu Caen otvara 5. kolovoza gostovanjem u Montpellieru.


Reci što misliš!