Sport

FC Barcelona

Iniesti pukao film: Vrijeme je da se Neymar izjasni

Iniesti pukao film: Vrijeme je da se Neymar izjasni
Edu Bayer - EFE

Nakon sukoba Neymara na treningu s novom Barcinom zvijezdom Semedom, Andres Iniesta je pozvao suigrača da kaže javno odlazi li ili ostaje u klubu i tako zauvijek okonča sagu oko transfera u PSG

"Svi bi voljeli da je situacija drugačija, ali jedini način za to je da Neymar progovori. Želimo da ostane, ali također želimo da se ova zbrka raščisti - i zbog njega i zbog kluba. Vraćanje mira bi išlo svima u korist," rekao je Andres Iniesta na konferenciji za medije.

Iako bi volio da se čitava drama okonča, Iniesta smatra da ni spektakularan novac kojeg bi dobila Barca u slučaju transfera (222 milijuna iznosi otkupna klauzula) ne bi zamijenilo Neymara u momčadi.

"Neymar je jedan od najboljih na svijetu, daje nam toliko puno. Moja jedina želja je da ostane u Barceloni. Ne vidim kako bi 200 ili 300 milijuna pomoglo momčadi više od njega. Želim u momčadi najbolje, a on je jedan od najboljih."

Osvrnuo se i na sukob na treningu.

"Nije uobičajeno, ali takve se stvari događaju."

"Bit će šteta ako odluči otići iz Barcelone. Ako ode, to neće promijeniti naše mišljenje o njemu. Svi želimo da ostane, jedan je od tri najbolja igrača svijeta," dodao je Luis Suarez.

Goal.com/eZd


Reci što misliš!