Sport

nastavak sapunice

Dok Barcelona čeka svoj novac, Neymar nema pravo nastupa

Dok Barcelona čeka svoj novac, Neymar nema pravo nastupa
psg.fr

Neymar još uvijek nema pravo nastupa za PSG, jer iz Španjolske nije stigao certifikat transfera, a dnevnik Marca tvrdi da Barca odugovlači, jer joj još na račun nije sjelo 222 milijuna eura

Podsjetimo, 25-godišnji napadač u najvećem transferu u povijesti nogometa prešao je iz Barcelone u PSG, zahvaljujući otkupnoj klauzuli koja je bila dio njegovog ugovora s katalonskim klubom.

No, iako je Neymar već predstavljen u Parizu kao superzvijezda, još uvijek nema pravo nastupa, što izaziva nervozu u klubu. Naime, čeka se da Španjolski nogometni savez pošalje međunarodni certifikat transfera potreban da bi mogao biti upisan kao novi igrač PSG-a, a bez njega ne može nastupati u francuskom prvenstvu.

Vjeruje se da upravo Barcelona odugovlači sa slanjem ovog dokumenta, a španjolska Marca tvrdi da je razlog to što na račun još uvijek nije sjelo rekordnih 222 milijuna eura. Problem je i 26 milijuna eura bonusa koje su na Camp Nouu trebali isplatiti Brazilcu, a zbog kojih ih namjerava tužiti.

Tako katalonski klub provodi malu osvetu svom bivšem igraču koji ga je napustio protiv volje poslodavaca pa bi PSG mogao nakon Amiensa igrati i protiv Guingampa u nedjelju bez Brazilca...


Reci što misliš!