Sport

Nogomet, europska liga

Cvitanović: Idemo u Albaniju pobijediti i proći dalje

Cvitanović: Idemo u Albaniju pobijediti i proći dalje
Robert Anić/PIXSELL

Dinamo je do remija stigao pogotkom Angela Henriqueza u 94. minuti susreta nakon asistencije Fernandesa. Pogodak za goste postigao je Liridon Latifi u 37. minuti

"Prvo poluvrijeme nije bilo kakvo smo očekivali, kakvo smo željeli i publika nas je s pravom izviždala. U nastavku je bilo puno bolje, publika je to osjetila i gurala nas do kraja", rekao je trener Dinama Mario Cvitanović nakon remija (1:1) protiv Skenderbeua na Maksimiru u prvome susretu 4. pretkola Europske lige. 

"U prvom smo poluvremenu bili dosta pasivni, neagresivni, jako malo oduzimali drugih loptu, daleko stajali od igrača, bili nekonkretni u fazi napada... Nismo to odradili kako spada. U drugom dijelu pokazali smo puno više energije, kvalitetnije i stvorili dosta dobrih situacija. Vjerujem u uzvratnu utakmicu i vjerujem da ćemo proći. Idemo u Albaniju pobijediti, idemo proći dalje", rekao je Cvitanović.

Uzvratni susret igra se u Albaniji sljedeći četvrtak u 20 sati.

"Žao mi je što nismo uspjeli pobijediti i pokazalo se da je svaki protivnik opasan onoliko koliko mu dopustite, a smo im to dopustili u prvom dijelu", zaključio je Cvitanović.


Reci što misliš!