Sport

Nogometni mercato

Fassone: Pregovori oko Kalinićeva dolaska napreduju

Fassone: Pregovori oko Kalinićeva dolaska napreduju
AP Images

Izvršni direktor talijanskog nogometnog velikana Milana Marco Fassone otkrio je kako pregovori s Fiorentinom oko dolaska Nikole Kalinića napreduju, te najavio navijačima još jedan 'dar'

"Nema smisla skrivati kako već duže vrijeme pregovaramo s Fiorentinom oko dolaska Nikole Kalinića. Mogu vam kazati kako su pregovori u naprednoj fazi", poručio je Fassone.

Kako prenose talijanski mediji, transfer hrvatskog napadača na San Siro je skoro gotova stvar. Nagađa se kako će Milan za Kalinića 'violama' platiti oko 25 milijuna eura odštete.

Milan je u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka najviše potrošio na igračaka pojačanja od svih talijanskih klubova, oko 180 milijuna eura. Međutim, to neće biti konačna brojka.

"Hoće li naši navijači dobiti još jedan dar ? Obožavatelji su zadovoljni onim što radimo. Posljednjih smo dana imali prilike razmotriti ono što nam još nedostaje", dodao je Fassone.

Nagađa se kako bi to mogao biti Zlatan Ibrahimović koji je dres Milana nosio od 2010. do 2012. godine. Posebice nakon što su sportski direktor kluba Massimiliano Mirabelli i Ibrahimovićev agent Mino Raiola snimljeni kako razgovaraju.

"Ako se pojavi prava prilika za pojačanje, onda ćemo ga uzeti", dodao je Fassone.


Reci što misliš!