Sport

Nogometni mercato

Ante Sarić ponovno u redovima NK Zadra!

Ante Sarić ponovno u redovima NK Zadra!
NK Zadar

Ante Sarić vratio se u NK Zadar. Nakon dvije godine izbivanja iz matičnog kluba, tijekom kojih je igrao u Rumunjskoj i BiH, 25-godišnji defenzivni veznjak ponovno će odjenuti zadarski dres

Sarić je tako postao već šesti povratnik na Stanove u ovom prijelaznom roku.

"Sretan sam što sam se vratio i posebno mi je drago što vidim da su se stvari u klubu napokon pomakle nabolje. Pred nama je vrlo važna sezona, u kojoj nam je cilj povratak u Drugu ligu i vjerujem da imamo snagu i kvalitetu da to ostvarimo", kazao je Sarić.

Uz dva Slavonca, Ivičića i Brlića, momčad je gotovo u potpunosti zadarska.

"Velika većina nas se dobro poznaje, već smo igrali zajedno i to nam je sigurno dodatan forte. Pripreme odrađujemo jako dobro i siguran sam da ćemo spremni dočekati početak sezone."

Zadarski navijači s nestrpljenjem očekuju ovu sezonu, u koju ulazite s velikim ambicijama. Što im možete poručiti?

"Da ćemo ostaviti srce na terenu za naš klub i napraviti sve da ga vratimo tamo gdje mu je mjesto. U svakoj utakmici ćemo ići na pobjedu i nadam se da će gledati napadački Zadar i uživati u nogometu. Njihova nam je podrška itekako potrebna da bismo ostvarili željeni cilj."

Još je devet dana ostalo do prve utakmice u Trećoj HNL jug, gostovanja kod Primorca u Stobreču.

"Znamo da nas ne očekuje lagan posao u ovoj ligi, pogotovo na gostovanjima, ali ako želimo ići naprijed, moramo biti spremni na sve. Nadam se i vjerujem da ćemo biti pravi i na terenu opravdati ove predsezonske najave."


Reci što misliš!