Sport

nogomet, prijateljske utakmice

Nogometaši Zadra uvjerljivi u posljednjoj pripremnoj utakmici pred početak sezone

Nogometaši Zadra uvjerljivi u posljednjoj pripremnoj utakmici pred početak sezone
Facebook / NK Zadar

Nogometaši Zadra odradili su 'generalnu probu' u Posedarju uoči početka sezone. S uvjerljivih 8-0 slavili su nad tamošnjim županijskim prvoligašem, Hrvatskim vitezom.

Zadar je utakmicu započeo u najjačem sastavu, a već u 45. sekundi stigao je u prednost pogotkom Kristijana Jurića. Prednost je u 43. minuti udvostručio Josip Anić, a s tih se 2-0 u korist gostiju iz Zadra otišlo na poluvrijeme.

U nastavku je trener Leo Burčul izrotirao sastav, no učinak nije izostao. U 51. minuti strijelac za 3-0 bio je Jure Jerbić, a samo tri minute kasnije za 4-0 je poentirao Mateo Rončević.

Već u 60. minuti isti je igrač zabio za 5-0, da bi sljedeća dva pogotka postigao Bruno Brlić. Konačnih 8-0 u 89. je minuti postavio Vedran Smokrović.

HV Posedarje - NK Zadar 0-8 (0-2)

HV Posedarje: Kovačević, S. Brala, J. Brala, Ivandić, Klanac, Kovač, Žuža, Jukić, Baričević, Jović, Milovac. Klupa: Mitrović, Ćuković, Klarić, Gospić, Zovko, Svetić, Mrkela. Trener: Vlado Mandić.

NK Zadar: Gluić, Sarić, J. Jurjević, Tokić, Viduka, Župan, Jerbić, Jurić, Anić, Verunica, Ivičić. Klupa: K. Jurjević, M. Jurjević, Colić, Smokrović, Jović, Gagula, Rončević, Brlić, Pranić, Šimurina. Trener: Leo Burčul.


Reci što misliš!