Sport

Nogomet, HT Prva HNL

Kek: To je nogomet, prije tri dana ga dobiješ u nadoknadi sada ga zabiješ

Kek: To je nogomet, prije tri dana ga dobiješ u nadoknadi sada ga zabiješ
EXPA/PIXSELL

Nije to djelovalo dobro, ali u ovom trenutku pobjeda je najvažnija stvar, rekao je trener Rijeke Matjaž Kek nakon što je njegova momčad u dramatičnoj završnici susreta na Rujevici pobijedila Lokomotivu 2:1 i prekinula niz od tri uzastopna poraza

Odlučujući pogodak postigao je Matei u posljednjoj minuti sudačke nadoknade koji je od tragičara postao junak budući da je u 84. minuti promašio kazneni udarac.

"Htijenje, veliki voljni moment i sjajan podražaj s tribina rezultirali su ovom pobjedom i sretnim završetkom. To je nogomet, prije tri dana ga dobiješ u nadoknadi sada ga zabiješ", dodao je Kek osvrnuvši se tako na poraz od Olympiakosa u srijedu u prvoj utakmici doigravanja za Ligu prvaka. 

"Znao sam da će se tri ili četiri igrača morati dodatno potrošiti, ali mislim da ovakva pobjeda Bradariću koji je upisao gol i asistenciju ili Vešoviću može dati puno više dobroga", rekao je Kek pa dodao kako Gorgon i Kvržić treniraju normalno i bit će spremni do uzvrata s Olympiakosom u utorak. 

"Znali smo da dolazimo na noge prvaku i da nas očekuje teška utakmica. Dobro naše prvo poluvrijeme, ali smo nažalost pali u nastavku pogotovo kada je izašao Capan", rekao je trener gostiju Mario Tokić.

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!