Sport

Inter Milan

Spalletti: Perišić je naš lider poput Zanettija i Materazzija

Spalletti: Perišić je naš lider poput Zanettija i Materazzija
Twitter / @inter

Iako je Ivan Perišić bio velika Mourinhova želja, Inter je odradio odličan posao i čini se da je uspio nagovoriti hrvatskog igrača na ostanak

Tako će se Perišić ovoga ljeta umjesto pakiranjem stvari i preseljenjem na Old Trafford baviti potpisivanjem novog, izdašnijeg ugovora.

A veliku je ulogu u tome sasvim sigurno odradio Luciano Spalletti koji ne skriva koliko cijeni Hrvata.

"Klub je na početku razgovarao s Ivanom, i ja sam. Rekao nam je neke stvari, određene karakteristike koje je tražio kako bi ostao. Moramo biti spremni saslušati kako drugi vide stvari," rekao je Luciano Spalletti pa je nastavio:

"Perišić je sjajan igrač, pravi lider poput Giacinta Facchettija, Javiera Zanettija i Marca Materazzija, pojedinac koji daje više od ostalih. Nakon tih razgovora na samom početku, nisam dobio nikakav dojam, nikakav znak da želi otići - ni na treningu ni izvan njega."

"Ivan je igrač koji ima vlastiti raspored treninga nakon što smo gotovi, radi u teretani, jedan je od najvećih profesionalaca koje sam ikada susreo. Radi ono što bi samo igrači s pravim osjećajima prema klubu bili spremni raditi, nikada se ne suzdržava, uvijek radi naporno za momčad."

"Perišić nije samo dio Interovog projekta, on je jedan od onih igrača koje moramo slijediti, igrač koji će postaviti put kojim ćemo ići," završio je trener Intera a prenosi Goal.com


Reci što misliš!