Sport

Nogomet, Premiership

Engleski mediji nakon samo dvije utakmice prekrižili Slavena Bilića

Engleski mediji nakon samo dvije utakmice prekrižili Slavena Bilića
Twitter / @WestHamUtd

Nije bila sreća saveznik čekićara ove sezone: ne mogu igrati na svojem stadionu zbog atletike do 11. rujna, a ključni igrači su ozljeđeni

Tek su prošle dvije utakmice u novoj sezoni Premier lige, a West Ham već razmišlja o tome da otkaže ugovor Slavenu Biliću, piše engleski Daily Mirror, a prenosi Goal. Hrvatskom treneru ugovor ističe u lipnju sljedeće godine, a vlasnici čekićara, David Gold i David Sullivan, su nemilosrdni ako rezultati ne idu u njihovu korist. 

West Ham je izgubio na otvorenju sezone od Man. Uniteda 4:0 pa zatim od Southamptona 3:2 iako su imali igrača manje te su uspjeli nadoknaditi zaostatak od 2:0. Bilićevu momčad sutra očekuje 2. kolo liga kupa protiv četvrtoligaša Cheltenhama, dok u subotu igraju ponovno u gostima, protiv Newcastlea. 

West Ham nije pratila sreća jer ne mogu igrati na svojem stadionu do 11. rujna jer se on koristio za Svjetsko prvenstvo u atletici, a hrvatski trener također nije mogao računati na sve igrače jer su od početka sezone izvan terena Lanzini, Kouyate i Carroll, a prvu su utakmicu ove sezone proteklog vikenda odigrali Antonio i Cresswell. Na St Mary'su ga je u subotu razočarao Arnautović koji je dobio crveni karton pa ga neće biti sljedeće tri utakmice, dok se na zagrijavanju ozlijedio Reid. 

Čekićari su očijukali s ispadanjem prošle sezone, iako nisu bili u ozbiljnijoj opasnosti, ali Gold i Sullivan isto neće dopustiti ove sezone te za Bilićevu zamjenu žele dovesti Beniteza iz Newcastlea koji je u više navrata pokazao kako nije zadovoljan vlasnikom zbog slabog ulaganja tijekom prijelaznog roka. Španjolac je također bio visoko na njihovoj listi želja prije dvije godine kada je preuzeo Real. 

S obzirom na to da je West Ham ovoga ljeta žestoko uložio na pojačanja (Zabaleta, Hart, Arnautović, Chicharito) strpljenja neće biti puno, tako da Bilić uskoro mora poboljšati rezultate inače će biti bivši. 

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!