Sport

Nogomet, europska liga

Nogometaši Osijeka otputovali u Austriju, Zekić vjeruje u prolazak

Nogometaši Osijeka otputovali u Austriju, Zekić vjeruje u prolazak
Davor Javorovic/PIXSELL

Nogometaši Osijeka otputovali su u Austriju gdje ih u četvrtak čeka dvoboj protiv Austrije Beč u kojemu love zaostatak od 1:2 iz prvog susreta 4. pretkola Europske lige. Unatoč domaćem porazu, trener Osječana Zoran Zekić ostaje optimist

"Još se uvijek svi sjećamo događanja iz prve utakmice i znamo što smo tada propustili. Ne vrijedi nam kukati, ali se i dalje ne mogu oteti dojmu da je rezultat na kraju trebao biti puno pozitivniji za nas u odnosu na tih 1:2 . Tako je kako je, igračima sam odmah nakon tog poraza rekao da vjerujem kako možemo preokrenuti stvari u našu korist. I zaista mislim da možemo proći dalje i plasirati se u Europsku ligu", prenosi službena stranica osječkog kluba riječi trenera Zekića.

"Smatram da smo to i zaslužili po onome kako radimo, igramo i ponašamo se cijelo ovo vrijeme. Nastojat ćemo ući u ovu utakmicu s velikom vjerom u sebe, koncentracijom, mirnoćom i hrabrošću. Daj Bože da u jednom trenutku dođemo u situaciju da moramo preuzeti potpuni rizik i sve karte baciti u napad jer bi to značilo da smo prije toga napravili ono što bi nas približilo ostvarenju cilja", smatra Zekić.

Dvoboj Austrije i Osijeka zbog koncerta se neće igrati na stadionu bečkog kluba već na NV Areni u St. Poltenu. Utakmica se igra u četvrtak u 21.05, a u momčadi Osječana izostat će jedino Dmitro Lopa zbog tri žuta kartona.


Reci što misliš!