Sport

Nogomet, europska liga

Said: Ispričavam se suigračima i navijačima

Said: Ispričavam se suigračima i navijačima
IC/PIXSELL

Hajduk se od Europe oprostio remijem 1:1 na Poljudu protiv Evertona. Bijeli su poveli 1:0, no nade bijelih srušio je golom Sigurdsson s gotovo 40 metara

"Drago mi je da smo prošli, bila je odlična utakmica u sjajnoj i pomalo neobičnoj atmosferi, lijepo je igrati večernje utakmice pod reflektorima, već sam pomalo zaboravio kako to izgleda. Drago mi je što sam postigao i gol", kazao je Sigurdsson, prenosi Goal, a na pitanje je li gađao ili je slučajno matirao Stipicu, odgovorio je:

"Što vi mislite? Pa naravno da sam gađao."

Pohvalio je još jednom Sigurdsson navijače Hajduka.

"Stvarno su stvorili vrhunsku atmosferu. Bio je pravi užitak igrati. Ovakvih navijača ne bi se posramio niti jedan 'premierligaš', ako moram usporediti atmosferu s nekim stadionom u Engleskoj onda bih rekao kako je atmosfera bila poput one na Goodisonu."

Hajduk je imao priliku za novo vodstvo, no Said je promašio s bijele točke.

"Žao mi je, ispričavam se suigračima i navijačima. Bila je to moja loša reakcija i loš momenat, želio sam najbolje, uzeo sam loptu i pucao penal. Nažalost, nije ispalo dobro. Što reći o utakmici? Kad primite gol s pola centra, onda nema potrebe ništa posebno dodavati. Nismo imali sreće, dogodilo se to što se dogodilo, moramo se što prije okrenuti domaćim natjecanjima. Hajduk može osvojiti i kup i prvenstvo. Imamo odličnu momčad, sada se moramo na to koncentrirati."

Na izravno pitanje je li on trebao pucati kazneni udarac ili netko drugi, Said je kazao:

"Ja sam uzeo loptu prvi i mogao je pucati i Erceg, Vlašić... Nije važno tko puca, ako zabiješ, a ako promašiš kao ja, onda ta pitanja gube smisao. Želio sam najbolje, u svojim snovima proživio sam ovakav trenutak stotine puta, sanjao kako ću na velikoj utakmici zabiti gol, nažalost nisam uspio."


Reci što misliš!