Sport

Nogomet, Europska liga

Rijeka: Možemo se oduprijeti svima

Rijeka: Možemo se oduprijeti svima
Goran Kovacic/PIXSELL

Dobili smo još nekoliko spektakularnih nogometnih noći za navijače Rijeke. To su sve veliki klubovi, ali Rijeka je narasla kroz godine i vjerujem da se možemo oduprijeti svima, kazao je zamjenik sportskog direktora Ivan Mance nakon ždrijeba skupina Europske lige.

Rijeka će igrati u skupini D Europske lige s Milanom, Austrijom Beč i grčkim AEK-om.

"Milan je ovoga ljeta složio mega momčad i već su pokazali da su jaki. Austriju smo vidjeli protiv Osijeka i vjerujem kako možemo igrati protiv njih, dok AEK ne poznajemo toliko. Uložili su dosta u momčad. To su sve veliki, ogromni klubovi, međutim mi smo narasli kroz godine i vjerujem kako se na pravi način možemo oduprijeti," dodao je Mance.

Rijeci će to biti treće sudjelovanje u Europskoj ligi u posljednjih pet godina. U sezoni 2013/14. Rijeka je bila četvrta u grupi ostvarivši četiri remija i dva poraza, dok je iduću sezonu bila treća s dvije pobjede, remijem i tri poraza.

"Do sada smo pokazivali kako se dobro snalazimo u europskim utakmicama i igrali smo protiv jakih klubova. Vjerujem da ćemo još jednu jesen uživati u europskom nogometu," kazao je Mance dodavši: "Drago mi je i zbog naših navijača koji će imati tri lijepa gostovanja u lijepe gradove".


Reci što misliš!