Sport

Eurobasket 2017

Marko Popović: Ova Hrvatska dokazuje da može

Marko Popović: Ova Hrvatska dokazuje da može
HKS

Marko Popović svojim je iskustvom donio dodatnu energiju koja je bila potrebna u jučerašnjoj utakmici

Iako je Hrvatska upisala poraz od Španjolske i sam Marko Popović naglašava kako je zadovoljan danas odigranom utakmicom.

Marko Popović:

"Tvrda utakmica. Igrali smo protiv talentirane ekipe koja igra s dvije petice, međutim mi smo odgovorili na sve izazove. Mogla je utakmica otići i na našu stranu. Igrali smo bez jednog jako važnog igrača u našoj rotaciji, Roka. Nakon ove utakmice definitivno se imamo nečemu nadati."

"1. kolovoza kad smo se okupili, izbornik je rekao jedan jedini datum je važan, a to je 10. rujna te sve iza toga. Mi smo se spremali za to i definitivno ćemo u Tursku ići s pozicije dva na koga god, ali znam da ćemo dati sve od sebe."

"Sigurno da porazom ne možeš biti zadovoljan, ali mislim da imamo pravo biti ponosni, na način na koji smo se borili, na način na koji smo igrali jer po ne znam koji puta protiv Španjolaca ova Hrvatska dokazuje da može. Dakle imamo odgovor, nadam se da ćemo imati odgovor i protiv drugih ekipa. Trebamo se držati zajedno, nije to izgledalo sjajno protiv Rumunjske i Mađarske, već treću smo izgledali bolje, prvih dvadeset minuta. Danas mislim da smo i uz nekoliko crnih rupa, minimalnih, uspjeli iskontrolirati utakmicu i doći u egal završnicu i tu su ipak možda malo iskusniji nego mi i bolje odreagirala i utakmica je otišla na njihovu stranu."


Reci što misliš!