Sport

Nogomet, Europska liga

Kek uoči AEK-a: Igramo pred našim navijačima, tražit ćemo što bolji rezultat

Kek uoči AEK-a: Igramo pred našim navijačima, tražit ćemo što bolji rezultat
Goran Kovačić/PIXSELL

Nogometaši Rijeke će utakmicom protiv AEK-a na Rujevici otvoriti novu europsku jesen. I trener i igrači vesele se početku jer smatraju da su ovakve utakmice pravi pokazatelj koliko momčad zaista vrijedi

U četvrtak s početkom u 19 sati Rijeka će otvoriti nastup u Europskoj ligi domaćom utakmicom protiv AEK-a. Trener Rijeke Matjaž Kek nema problema s ozljedama i svi su na raspolaganju za prvu europsku utakmicu.

"Naravno da nas jako veseli početak europske jeseni. Dolazi nam vrlo težak protivnik koji je dokazana kvaliteta, dobro vođen i s dobrim pojedincima. Čeka nas vrlo zanimljiva utakmica, prva u grupi."

"Igramo pred našim navijačima, naša su razmišljanja uvijek pozitivna. Možete biti uvjereni da ćemo biti jako motivirani i s najvećom željom tražiti što bolji rezultat. Važno je što bolje ući u natjecanje", kazao je trener hrvatskog prvaka na konferenciji za medije uoči utakmice.

Na trenerove se riječi nadovezao i Alexander Gorgon koji je u prošlom kolu HT Prve lige postigao prvi hat-trick u dresu Rijeke.

"Drago nam je što konačno kreće. Ovakve europske utakmice uvijek su nešto posebno za nas igrače, da možemo pokazati koliko vrijedimo na međunarodnoj razini. Mislim da smo zaslužili biti u ovom natjecanju nakon svega što smo pružili prošle sezone. Veselimo se susretu."

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!