Sport

Pretplatnicima na dar klupski kalendar

KK Zadar: Od ponedjeljka u prodaji godišnje ulaznice

KK Zadar: Od ponedjeljka u prodaji godišnje ulaznice

U ponedjeljak 25. rujna u prodaju će biti puštene godišnje pretplatničke ulaznice košarkaškog kluba Zadar za sezonu 2017/18.

Svi pretplatnici KK Zadar na poklon će dobiti klupski kalendar za 2018. godinu, objavio je klub na svojim stranicama.

Godišnje ulaznice će se prodavati od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati na blagajnama ŠC Višnjik. Prvih šest dana, zaključno sa subotom 30. rujna, stari će pretplatnici moći rezervirati svoja uobičajena mjesta. Poslije toga će i ta mjesta biti puštena u slobodnu prodaju, istaknuo je direktor KK Zadar Željko Žilavec.

Zadar će i ove sezone, uz ABA ligu, već od listopada igrati i Premijer ligu hrvatskog košarkaškog prvenstva. Cijene paketa ostat će nepromijenjene, a bit će omogućena otplata na rate.

Godišnja ulaznica za gornje tribine koštat će 400 kuna, a za prsten, teleskop i press tribinu cijena je 500 kuna. Cijena dnevne ulaznice ostat će također ista kao i prošle sezone - za gornje tribine 30 kuna, a za donje 40 kuna. Podrška navijača jako nam je važna, pa u suradnji s klupskim partnerima i sponzorima pripremamo posebne pogodnosti za naše pretplatnike. Također, u prosincu ćemo naše pretplatnike nagraditi klupskim kalendarom za 2018. godinu, najavio je Žilavec.  

Prvu službenu domaću utakmicu u novoj sezoni Zadar će igrati u srijedu 04. listopada 2017. godine, kada će u Krešinom domu, u 2. kolu ABA lige, ugostiti Cedevitu. 


Reci što misliš!