Sport

Odličan u svom debiju

Ronald Koeman ne skriva oduševljenje Vlašićem

Ronald Koeman ne skriva oduševljenje Vlašićem
@ Everton

Nikola Vlašić je odigrao jako dobro u pobjedi Evertona 3:0 protiv Sunderlanda u utakmici 3. kola Liga kupa, a navijači su ga po izlasku s terena u 81. minuti nagradili pljeskom.

Pokazao je Vlašić da je Ronald Koeman napravio dobar posao kada ga je za 10 milijuna eura doveo iz Hajduka, a svoje visoko mišljenje o mladom Hrvatu je potvrdio i u razgovoru za službenu klupsku stranicu.

"Dobro se uklopio u momčad. Dobar je igrač i zbog toga smo ga doveli. Mlad je, ima tek 19 godina, ali isto tako ima puno iskustva i može igrati na dosta pozicija. Protiv Sunderlanda je bio jak na lopti, baš kao i protiv Atalante u Europskoj ligi. Pokazao je da je veliki talent," rekao je Koeman pa dodao:

"Dosta mu pomaže to što u momčadi imamo puno igrača njegove dobi. Uvijek je dobro za mladog igrača da ima vršnjake oko sebe. Na istoj su razini u smislu nogometnog razvoja. Zbog toga je svjetla budućnost pred nama. U srijedu navečer završili smo utakmicu sa šest ili sedam igrača u dobi do 22 godine. To je stvarno dobro i potrebno klubu. Nadamo se da će se svi ti igrači razviti kako očekujemo."

 


Reci što misliš!