Sport

skandal u švicarskoj

Predsjednik Siona fizički napao televizijskog komentatora

Predsjednik Siona fizički napao televizijskog komentatora
Tribune de Genève

Predsjednik švicarskog prvoligaša Sion Christian Constantin fizički je napao televizijskog komentatora nakon prvenstvene utakmice u četvrtak navečer nakon čega je izjavio da su sada "riješene" nesuglasice između njih dvojice

Dio napada kojeg je snimila kamera pokazuje komentatora Rolfa Fringera kako leži na zemlji i kako ga u glavu šakom udara 60-godišnji Constantin. Sve se to dogodilo nakon pobjede Siona od 2-1 nad Luganom.

Ubrzo nakon toga, Constantin je za televizijsku postaju Teleclub izjavio da ga je Fringer, bivši švicarski izbornik, ranije kritizirao.

"Sada smo to riješili", kazao je Constantin. "Uhvatio sam i udario sam ga u stražnjicu. Kada ste napadnuti, morate se braniti."

Švicarski nogometni savez (SFL) je potvrdio da će otvoriti disciplinski postupak o incidentu.

"Kako je prikazano na snimci, predsjednik Siona Christian Constantin je sudjelovao u fizičkom obračunu s nogometnim stručnjakom Telecluba Rolfom Fringerom. Constantin je potvrdio napad u interviewu", kaže se u priopćenju SFL-a.

Ranije ovaj tjedan, Fringer je kritizirao način na koji Constantin vodi klub opisujući ga "smiješnim".

Fringer, koji je trenirao između ostalih i grčki PAOK, izjavio je da ga je Constantin udario u lice te da se spotaknuo o kameru kada je pokušao pobjeći.


Reci što misliš!