Sport

Nogomet, Primera

Rakitić: Lako je gledati utakmicu i govoriti kako je lagano igrati s Messijem

Rakitić: Lako je gledati utakmicu i govoriti kako je lagano igrati s Messijem
AP

Hrvatski reprezentativac i igrač Barcelone Ivan Rakitić u razgovoru za BBC je objasnio da iako se čini da je igrati s Messijem lako, da to zapravo nije istina

"Morate napraviti stvari za njega, jer najbolji je igrač na svijetu, a možda i u povijesti. Morate znati da je drugačiji. Lako je gledati utakmicu doma i govoriti kako bi bilo lagano igrati s Messijem, ali kada si s njim na terenu je drugačije. Morate uloviti osjećaj s njim i nakon par utakmica svima je lakše igrati i uživati u njegovoj igri", govori Rakitić, a prenosi Goal.

Na pitanje osjeća li pritisak kada igra s argentinskim čarobnjakom da mora igrati dobro kao i on kako bi mu pružio ono što jedan od najboljih treba, Rakitić je rekao:

"Morate razumjeti da svaki igrač u ekipi ima svoju poziciju. Nitko nije rekao Leu da može raditi što hoće, išao je korak po korak da stigne na razinu na kojoj je sada i moramo znati da moramo napraviti specijalne stvari za njega. Moramo mu pružiti da ide na tri, četiri igrača ispred sebe, a ne na njih deset."

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!